15/7/10

Οι Χαΐνηδες στο Θέατρο των Αγρών..


Οι Χαΐνηδες στο Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι Ηρακλείου την 16-8-10. Είσοδος 10 ευρώ.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ...

Μόλις 20 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο το ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ στο Κυπαρίσσι αποτελεί εδώ και επτά χρόνια μια δροσερή πολιτιστική πρόταση για ένα… ανήσυχο κοινό.

Χτισμένο από πέτρα και ξύλο, βρίσκεται στην κοιλάδα μεταξύ των χωριών Προφήτη Ηλία και Κυπαρίσσι και περιστοιχίζεται από ελιές, αμπέλια κυπαρίσσια, χαρουπιές και άλλα φυτά της κρητικής χλωρίδας. Περιστοιχίζεται επίσης από την … αγάπη σας στη μουσική, στο θέατρο και σε κάθε πολιτιστική έκφανση.

Με θέα το ιστορικό φρούριο της Ρόκα το ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ στα τόσα χρόνια πολιτιστικής προσφοράς του έχει κατορθώσει να απλώσει τη φήμη του σ ολόκληρη την Κρήτη και την Ελλάδα επειδή αποτελεί μια καλοκαιρινή ανάσα επικοινωνίας των ανθρώπων και έναν τόπο συνάντησης εμπνευσμένων ντόπιων και ξένων καλλιτεχνών και δημιουργών.


Για φέτος το ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ υπόσχεται περισσότερη δροσιά σ ένα πολιτιστικό πρόγραμμα απαλλαγμένο από τον …καύσωνα της εκμετάλλευσης και της απομόνωσης.

Και επειδή πιστεύουμε στο «άρτος και ποιοτικά θεάματα» στο ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ ετοιμάζουμε και φαγητά με υλικά από τα χωράφια του χωριού μας.

Δεκάδες συναυλίες περιμένουν όσους θα ανηφορίσουν μέχρι το Κυπαρίσσι. Άλλες με ελεύθερη είσοδο και άλλες με συμβολική τιμή, γιατί η τέχνη δεν είναι εμπόρευμα αλλά κοινωνικό αγαθό .

Και αυτό το καλοκαίρι
«το καλό φαγητό και η ψυχαγωγία είναι στη… ΦΥΣΗ ΜΑΣ»


Περισσότερες πληροφορίες στο http://theatrotonagron.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου